Για δέκατη συνεχόμενη χρονιά, η Swissport International ψηφίστηκε ως η «Καλύτερη Εταιρεία Επίγειας Εξυπηρέτησης για το 2010» - «Best Ground Handling Company 2010», από το Institute for Transport Management (ΙΤΜ Aviation Awards). Το ανεξάρτητο κέντρο με έδρα το Λονδίνο, απένειμε το βραβείο στη Swissport μετά από εκτενή έρευνα στην οποία συμμετείχαν πάνω από 230 αεροδρόμια και αεροπορικές εταιρείες. Η Swissport έλαβε τη διάκριση καταφέρνοντας να υπερισχύσει σε σχέση με τους ανταγωνιστές, διατηρώντας την ηγετική της θέση στον τομέα αυτό.
Ο Πρόεδρος της επιτροπής ITM, κ. Patrick Sheedy, τόνισε την αμερόληπτη φύση της έρευνας και των αποτελεσμάτων και δήλωσε: «Κάνουμε μια ιδιαίτερη προσπάθεια για να εφαρμόσουμε αντικειμενικά κριτήρια, ζητάμε το ευρύτερο δυνατό φάσμα απόψεων, ενώ έχουμε στενή συνεργασία με την International Aviation Argus Research για την πραγματοποίηση της έρευνας. Περισσότεροι από 230 περιφερειακοί και διεθνείς εκπροσώποι αεροδρομίων και διευθυντικά στελέχη που ρωτήθηκαν στην πρόσφατη δημοσκόπηση ψήφισαν, στο μεγαλύτερο ποσοστό, τη Swissport. Η εξυπηρέτηση των πελατών και οι νέες τεχνολογίες ήταν εμφανώς τα σημαντικότερα κριτήρια που αξιολογήθηκαν από τους συμμετέχοντες. Συγχαίρουμε θερμά τη Swissport για το πρόσφατο επίτευγμα της και ευχόμαστε συνεχείς επιτυχίες».
Το βραβείο θα απονεμηθεί στο Λονδίνο τον Ιούνιο του 2010.
Ο Πρόεδρος και CEO της Swissport International, κ. Per Utnegaard, δήλωσε: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλες τις αεροπορικές εταιρείες και τα αεροδρόμια που συνεργαζόμαστε για την εμπιστοσύνη τους, τόσο στην εταιρεία όσο και στις υπηρεσίες που προσφέρουμε διεθνώς. Παρόλο που το 2009 ήταν μια δύσκολη χρονιά για τον κλάδο, το επίπεδο των υπηρεσιών μας βελτιώθηκε. Το συγκεκριμένο βραβείο ανήκει ξεχωριστά στον κάθε έναν από τους 32.000 εργαζομένους παγκοσμίως».
Η Swissport International αντιλαμβάνεται τη διάκριση αυτή όχι μόνο σαν αναγνώριση των προϊόντων και των υπηρεσιών που προσφέρει, αλλά κυρίως σαν δέσμευση για τη διατήρηση του επίπεδου της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τις αεροπορικές εταιρείας, καθώς και προς τα αεροδρόμια που συνεργάζεται.


πηγή: Swissport International
Hi there!

Blog Archive