Τα αεροδρόμια της Ασίας ψηφίστηκαν από το επιβατικό κοινό ως τα καλύτερα στον κόσμο από πλευράς παροχής υπηρεσιών για μία ακόμη χρονιά, σύμφωνα με το Παγκόσμιο Συμβούλιο Αεροδρομίων (ACI). 
Την πρώτη θέση κατέλαβε για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά το διεθνές αεροδρόμιο Incheon της Σεούλ, ενώ στη δεύτερη βρίσκεται το Changi της Σιγκαπούρης και την τρίτη το αεροδρόμιο του Χονγκ Κονγκ, σύμφωνα με την ετήσια έκθεση της ACI, η οποία εδρεύει στη Γενεύη.
Την τέταρτη και πέμπτη θέση της λίστας κέρδισαν φέτος και για πρώτη χρόνια αντίστοιχα τα αεροδρόμια του Πεκίνου και της Ινδίας Hyderabad Rajiv Gandhi, εκτοπίζοντας το αεροδρόμιο της Ναγκόγια της Ιαπωνίας και το Halifax στη Νέα Σκωτία του Καναδά.
"Όλα τα αεροδρόμια έμαθαν να επικεντρώνονται σε βασικούς παράγοντες που οι επιβάτες τους εκτιμούν" δήλωσε η διευθύνουσα σύμβουλος της ACI, Άντζελα Γκίτινς.
Η έκθεση της ACI βασίζεται σε τακτικά μηνιαία ερωτηματολόγια που συμπληρώνονται από επιβάτες οι οποίοι έχουν περάσει από περισσότερα από 100 κορυφαία αεροδρόμια σε περίπου 45 χώρες.

πηγη: hbnews.gr
Hi there!

Blog Archive