Η Amadeus, η Lufhansa German Airlines και η Swiss International Airlines υπέγραψαν μακρόχρονη συμφωνία πλήρους περιεχομένου. Η συμφωνία, η οποία θα έχει διάρκεια μέχρι και το τέλος του 2014, θα εξασφαλίσει στα ταξιδιωτικά γραφεία παγκοσμίως πρόσβαση στο πλήρες περιεχόμενο της Lufthansa και της SWISS μέσω της Amadeus, χωρίς επιπλέον επιβάρυνση. Από την 1η Μαρτίου 2010, ο πλήρης κατάλογος τιμών, δρομολογίων και inventory της Lufthansa και της SWISS, που διατίθενται μέσω των συστημάτων της Amadeus, θα είναι ο ίδιος και θα λειτουργεί υπό τις ίδιες συνθήκες, όπως και εάν διοχετεύονταν από οποιοδήποτε έμμεσο ή άμεσο κανάλι διανομής, διανομέα ή ιστοσελίδα.
Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι με την συγκεκριμένη συμφωνία καθώς θα προσφέρει ευελιξία, σταθερότητα και αποτελεσματικότητα σε χιλιάδες ταξιδιωτικά γραφεία σε όλο τον κόσμο που πραγματοποιούν κρατήσεις με την Lufthansa και την SWISS, δύο από τις μεγαλύτερες αεροπορικές εταιρείες στον κόσμο,” δήλωσε ο κ. Philippe Chereque, Εκτελεστικός Αντιπρόεδρος του Εμπορικού Τμήματος της Amadeus.
“Η συγκεκριμένη συμφωνία θα επιφέρει μεγάλη ισορροπία μεταξύ της παροχής αποτελεσματικότητας για την Lufthansa, εξοικονομώντας κόστος και ταυτόχρονα μεγιστοποιώντας τον όγκο εργασιών μας, εξασφαλίζοντας απεριόριστη πρόσβαση σε περιεχόμενο μέσω της Amadeus, έναν από τους σημαντικότερους συνεργάτες διανομής και τεχνολογίας” σχολίασε ο κ. Thierry Antinori, Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Lufthansa.
πηγη: emea.gr
Hi there!

Blog Archive