Από την 1η Απριλίου 2010, στο δικτύο των μεσαίων αποστάσεων, η Air France θα προσφέρει νέες υπηρεσίες που θα ανταποκρίνονται καλύτερα στις προσδοκίες των πελατών της που αναζητούν περισσότερη ευκολία σε πιο προσιτές τιμές.
Η εταιρία θα συνεχίσει να προσφέρει δυο ξεχωριστές καμπίνες, τη «Voyageur» και την «Premium», διατηρώντας το επίπεδο των υπηρεσιών της.
Οι υπηρεσίες της Air France δεν θα είναι αυτές των εταιρίων χαμηλού κόστους.
Η «Voyageur» απευθύνεται στους πελάτες που αναζητούν την «ουσία» της Air France σε ένα απλούστερο και φθηνότερο προϊόν : δωρεάν μεταφορά αποσκευών εώς 23 kg, επιλογή της θέσης στον έλεγχο εισιτηρίων, επιλογή εφημερίδων, γεύματα προσαρμοσμένα στη διάρκεια της πτήσης και ειδικά σημεία εξυπηρέτησης για τους πελάτες που χρειάζονται βοήθεια.
Kατά την κράτηση, οι πελάτες μπορούν να επιλέξουν χωρίς επιβάρυνση θέση δίπλα σε παράθυρο ή στο διάδρομο, και λαμβάνουν αυτόματα την κάρτα επιβίβασης μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.
Η « Premium » καλύπτει τις ανάγκες των πελατών που ταξιδεύουν για επαγγελματικούς λόγους και που επιθυμούν περισσότερες υπηρεσίες και ευελιξία, αποτελεσματικότητα και εξοικονόμηση χρόνου σε πιο προσιτές τιμές. Oι πελάτες της Premium έχουν την επιλογή ανάμεσα σε δύο προϊόντα : την Premium Eco για όσουν αναζητούν μεγαλύτερη ευελιξία και αποτελεσματικότητα στην καλύτερη τιμή και την Premium Business για όσους επιθυμούν περισσότερη άνεση και διακριτικότητα. Οι τιμές της Premium Eco μειώνονται κατά μέσο όρο 20% σε σχέση με εκείνες της Tempo Challenge, και οι τιμές της Premium Business είναι επίσης χαμηλότερες από τις τρέχουσες τιμές της Business.
Όλα τα εισιτήρια «Premium» διατίθενται είτε μετ’επιστροφής είτε με απλή μετάβαση για όλα τα επίπεδα των τιμών της Premium. Τροποποιούνται ή ακυρώνονται χωρίς επιβάρυνση.
Κατά την κράτηση, οι πελάτες της Premium Business μπορούν να επιλέξουν τη θέση τους.
Στο αεροδρόμιο, για τον ελέγχο των εισιτηρίων, όλοι οι πελάτες της Premium επωφελούνται από μία ειδικά αφιερωμένη γι΄αυτούς ζώνη.
Στο αεροσκάφος, ταξιδεύουν στο μπροστινό μέρος και τα γεύματα έχουν αναβαθμιστεί τόσο στην παρουσίασή τους όσο και στο περιεχόμενο. Οι πελάτες της Premium Business απολαμβάνουν ένα μεγαλύτερο κάθισμα με ελεύθερη τη θέση δίπλα τους.
Επιπλέον, ανεξαρτήτως θέσης, όλοι οι επιβάτες συνεχίζουν να κερδίζουν μίλια Flying Blue και επωφελούνται από ένα ευρύ δίκτυο προορισμών και πτήσεων χάρη στο κομβικό αεροδρόμιο Paris - Charles de Gaulle.
aviationnews.gr
Hi there!