Πρόσφατα εγκαινιάσανε την συνεργασία τους η EGNATIA AVIATION & η DIDAVIA A.E. Εταιρεία Αεροπορικών Υπηρεσιών & Εκπαίδευσης. Πρώτος στόχος της συνεργασίας η δημιουργία & λειτουργία Εξεταστικού Κέντρου Aviation English στις εγκαταστάσεις της EGNATIA AVIATION στον Κρατικό Αερολιμένα της Καβάλας.
Η DIDAVIA A.E. διανέμει & διαχειρίζεται για την ευρύτερη περιοχή των Βαλκανίων την διεθνώς αναγνωρισμένη Πιστοποίηση Γλωσσικής Επάρκειας (ICAO Language Proficiency Requirements) RELTA. To RELTA αποτελεί την αποτελεσματικότερη λύση για τις ανάγκες Aviation English υποψηφίων και ήδη επαγγελματιών χειριστών αεροσκαφών, καθώς έχει πιστοποιήσει περισσότερους από 15.000 χειριστές παγκοσμίως και αναγνωρίζεται από το σύνολο των Ευρωπαϊκών Υπηρεσιών Πολιτικής Αεροπορίας. Πέρα από την EGNATIA AVIATION, πληθώρα άλλων αναγνωρισμένων Αεροπορικών Ακαδημιών όπως το Emirates Training College στο Ντουμπάι και η ENAV Academy of Air Navigation στην Ιταλία, έχουν επιλέξει το RELTA για την πιστοποίηση Aviation English των υποψηφίων τους.
Η EGNATIA AVIATION αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα Ελληνικά F.T.O με περισσότερους από 100 σπουδαστές το χρόνο, οι οποίοι προέρχονται από 24 διαφορετικές χώρες κι έχει κατορθώσει να αναγνωριστεί ως μια από τις δυναμικότερα αναπτυσσόμενες Αεροπορικές Σχολές της Ευρώπης. Από τις αρχές Νοεμβρίου 2009, η EGNATIA AVIATION θα προσφέρει την δυνατότητα στους σπουδαστές της, αλλά και όσους χειριστές διαμένουν στην Βόρεια Ελλάδα, να πιστοποιούνται μέσω του RELTA εώς και το ανώτερο Επίπεδο (Level 6) της κλίμακας Γλωσσικής Επάρκειας του ICAO.
Το RELTA δημιουργήθηκε σε συνεργασία με την αεροπορική εταιρεία Quantas και λειτουργεί υπό την αιγίδα της Σχολής Aerospace and Aviation Engineering του Πανεπιστημίου RMIT της Μελβούρνης.
Για περισσότερες πληροφορίες και για εγγραφές για τις Εξετάσεις:

EGNATIA AVIATION: info@egnatia-aviation.com & +30 25910 53390 DIDAVIA AVIATION TRAINING & SERVICES: aviation-english@didavia.com RELTA: www.relta.org
Hi there!