Η Μελβούρνη είναι η δεύτερη πόλη στην Αυστραλία και η έκτη πόλη στο δίκτυο της Singapore Airlines που υποδέχεται το A380. Η Singapore Airlines σήμερα εξυπηρετεί με 21 πτήσεις την εβδομάδα το δρομολόγιο μεταξύ της Σιγκαπούρης και της Μελβούρνης συμπεριλαμβανομένης και της καθημερινής πτήσης με το A380.

«Το A380 εξακολουθεί να είναι εξαιρετικά δημοφιλές στους πελάτες μας. Παρατηρούμε μεγάλη ανταπόκριση στις κρατήσεις θέσεων για τις προγραμματισμένες πτήσεις μας με το Α380 στο δρομολόγιο μεταξύ της Σιγκαπούρης και της Μελβούρνης. Από την έναρξη των πτήσεων τον Οκτώβριο του 2007, το Α380 έχει μεταφέρει περισσότερους από 1,8 εκατομμύρια επιβάτες σε περισσότερες από 4.600 εμπορικές πτήσεις. Οι επιβάτες του A380 απολαμβάνουν την ήρεμη ατμόσφαιρα της καμπίνας, τα καινοτόμα προϊόντα και την εξαιρετική υπηρεσία που προσφέρει το προσωπικό καμπίνας της Singapore Airlines. Σε δρομολόγια με πολλές καθημερινές πτήσεις που εξυπηρετούνται από διαφορετικά αεροσκάφη, πολλοί από τους πελάτες μας επιλέγουν ειδικά τη πτήση που εξυπηρετείται από αυτό το οικολογικό σουπερτζάμπο», δήλωσε ο κύριος Huang Cheng Eng, Singapore Airlines'; Executive Vice President, Marketing and the Regions.
Η Singapore Airlines εγκαινίασε τις πρώτες πτήσεις της με το A380 στο δρομολόγιο προς το Σίδνεϋ τον Οκτώβριο του 2007 και σταδιακά προσέθεσε πτήσεις με το σουπερτζάμπο στα δρομολόγια προς Λονδίνο, Τόκιο, Παρίσι, Χονγκ Κονγκ και τώρα τη Μελβούρνη. Η Singapore Airlines διαθέτει σήμερα 9 Α380, έχει θέσει παραγγελία για ακόμα 10 αεροσκάφη ενώ υπάρχει δικαίωμα επιλογής για 6 ακόμα αεροσκάφη.
Hi there!

Blog Archive