Τη συνεργασία της με την μεγαλύτερη εταιρεία τσάρτερ στην Τουρκία, για την παροχή υπηρεσιών επίγειας εξυπηρέτησης επιβατών και αεροσκαφών, στη χώρα μας, ανακοίνωσε η Swissport Hellas, με αφορμή την έναρξη δρομολογίων της αεροπορικής εταιρείας Pegasus Airlines από την Παρασκευή 2 Οκτωβρίου, από Σμύρνη προς Αθήνα.
 
Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η Pegasus Airlines από τις 2 Οκτωβρίου θα εκτελεί 3 εβδομαδιαίες πτήσεις (Δευτέρα-Τετάρτη-Παρασκευή) από τη Σμύρνη προς την Αθήνα, με αεροσκάφη τύπου Β 737 & Airbus 320.
 
Αναφερόμενος στη νέα συνεργασία ο κ. Ιωάννης Ζέρμας, εμπορικός διευθυντής της Swissport Hellas, δήλωσε: «Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι με τη νέα συνεργασία της Swissport Hellas με την αεροπορική εταιρεία Pegasus Airlines, καθώς αντιπροσωπεύει τη συνεχόμενη αναπτυξιακή πορεία της Swissport στην Ελλάδα. Ήδη κατά το πρώτο οκτάμηνο του 2009, ο αριθμός πτήσεων που εξυπηρέτησε η εταιρεία έχει σημειώσει αύξηση κατά 14%, σε σχέση με το αντίστοιχο διάστημα πέρυσι και προσδοκούμε στην περαιτέρω ανάπτυξη του δικτύου μας εντός των επόμενων μηνών».


Σημειώνεται ότι η Pegasus Arilines ιδρύθηκε την 1η Δεκεμβρίου του 1989, από την κοινοπραξία της Ιρλανδικής Aer Lingus και της Τουρκικής Silkar Yatırım ve Net Holding, ενώ ξεκίνησε τις πρώτες πτήσεις το 1990. Η Pegasus Airlines διαθέτει σήμερα στόλο 23 αεροσκαφών, συμπεριλαμβανομένων αεροπλάνων τύπου Boeing 737-800. Έπειτα από 19 χρόνια στο κλάδο, η Pegasus Airlines, έχει σημαντική δραστηριοποίηση σε 17 χώρες στην Ευρώπη.


πηγη: capital.gr
Hi there!

Blog Archive