Η Air France είναι η πρώτη ευρωπαϊκή εταιρεία που προσφέρει στους πελάτες της την άνεση του υπερσύγχρονου Airbus A380, καθώς και η πρώτη εταιρεία που θα προσφέρει υπερατλαντικά ταξίδια μεταξύ Ευρώπης-ΗΠΑ με αυτό το καινούργιο, προηγμένης τεχνολογίας και φιλικό προς το περιβάλλον, αεροπλάνο. Η πρώτη εμπορική πτήση θα είναι Παρίσι-Νέα Υόρκη στις 23/11 και οι κρατήσεις έχουν ήδη ξεκινήσει.

Η Air France έχει παραγγείλει συνολικά 12 Airbus A380, 4 από τα οποία θα ξεκινήσουν δρομολόγια τον χειμώνα του 2009 και την άνοιξη του 2010. Το Α380 της Air France θα έχει τρείς κατηγορίες θέσεων – 80 θέσεις Business και 106 θέσεις Voyageur (τουριστική) στο άνω επίπεδο, ενώ στο κάτω επίπεδο θα έχει 9 θέσεις Premiere (πρώτη θέση) και 343 θέσεις Voyageur.

Η Air France έχει αποφασίσει να διαθέσει μέσω δημοπρασίας, 380 θέσεις σε κάθε μία από τις δύο πτήσεις που θα γίνουν για τα εγκαίνια του Airbus A380, στις 20/11 από Παρίσι/Νέα Υόρκη, και στις 21/11 από Νέα Υόρκη/Παρίσι. Λεπτομέρειες αυτής της αποκλειστικής διαδικασίας θα δωθούν αργότερα, ενώ τα έσοδα θα διατεθουν σε 3 ανθρωπιστικές οργανώσεις:

- Στη Γαλλία, ΅Association Arts et DeveloppementΆ ελεύθερα καλλιτεχνικά εργαστήρια για γειτονιές των πόλεων. - Στη Νότια Αφρική ΅Francois-Xavier Bagnoud AssociationΆ, ένα εξωσχολικό πρόγραμμα για ορφανά παιδιά-θύματα του AIDS. - Στην Ινδία ΅Association Plan FranceΆ ένα πρόγραμμα για καλύτερες συνθήκες διαβίωσης για εργαζόμενα παιδιά.


Hi there!

Blog Archive