Έχοντας πλέον αφήσει την μεγάλη ενασχόλησή του με την Easy cruises ο Στέλιος Χατζηιωάννου, αφού πούλησε και το τελευταίο του κρουαζιερόπλοιο, το “Easycruise Life», έστρεψε περισσότερο το ενδιαφέρον στην Easyjet, την αεροπορική εταιρεία χαμηλού κόστους που έχει ιδρύσει και η οποία του έχει φορτώσει μεν πολλά προβλήματα, χωρίς όμως και να κάμπτουν το πείσμα και τις φιλοδοξίες του γι’ αυτήν.
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της Deal, ο Στέλιος Χατζηιωάννου φέρνει τον ερχόμενο Μάρτιο την Easyjet στους ελληνικούς αιθέρες, καλύπτοντας αρκετές γραμμές εσωτερικού και θέλοντας να αποσπάσει ένα σημαντικό μερίδιο επιβατικού κοινού, πιστεύοντας πως τις τιμές του δεν μπορούν να τις ανταγωνιστούν ούτε οι δύο μεγάλες εταιρίες Olympic Air και Aegean, ούτε οι υπόλοιπες που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα.
Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η Easyjet θα πετάξει αρχικά από Αθήνα για Θεσσαλονίκη και σταδιακά θα πραγματοποιεί δρομολόγια από Αθήνα για Ηράκλειο, Ρόδο, Κέρκυρα, Αλεξανδρούπολη, Ιωάννινα.
Η είσοδος του Στέλιου Χατζηιωάννου στα ελληνικά αεροπορικά δρομολόγια, από τον Μάρτιο του 2010, είναι το πιο μεγάλο βήμα που κάνει ο mr Easy. Θα προηγηθεί ωστόσο ένα νέο δρομολόγιο που θα πραγματοποιείται καθημερινά από Αθήνα προς Ρώμη, με πρώτο δρομολόγιο στις 15 Οκτωβρίου 2009. Η Ρώμη είναι η έβδομη ευρωπαϊκή πόλη του δικτύου της Easyjet που συνδέεται με την Αθήνα.
Το καλοκαίρι που διανύουμε, η Eaysjet εγκαινίασε έξι νέες ελληνικές διαδρομές από:
- Λονδίνο Γκάτουικ προς Σαντορίνη
- Μάντσεστερ προς Αθήνα και Κέρκυρα.
- Μπρίστολ προς Κέρκυρα
- Μιλάνο προς Ηράκλειο και Ρόδο.


Hi there!

Blog Archive