Direkt zum Hauptbereich

H Air France αποκαλυπτει το νεο της προιον στις ευρωπαικες πτησεις

Από την 1η Απριλίου 2010, στο δικτύο των μεσαίων αποστάσεων, η Air France θα προσφέρει νέες υπηρεσίες που θα ανταποκρίνονται καλύτερα στις προσδοκίες των πελατών της που αναζητούν περισσότερη ευκολία σε πιο προσιτές τιμές.
Η εταιρία θα συνεχίσει να προσφέρει δυο ξεχωριστές καμπίνες, τη «Voyageur» και την «Premium», διατηρώντας το επίπεδο των υπηρεσιών της.
Οι υπηρεσίες της Air France δεν θα είναι αυτές των εταιρίων χαμηλού κόστους.
Η «Voyageur» απευθύνεται στους πελάτες που αναζητούν την «ουσία» της Air France σε ένα απλούστερο και φθηνότερο προϊόν : δωρεάν μεταφορά αποσκευών εώς 23 kg, επιλογή της θέσης στον έλεγχο εισιτηρίων, επιλογή εφημερίδων, γεύματα προσαρμοσμένα στη διάρκεια της πτήσης και ειδικά σημεία εξυπηρέτησης για τους πελάτες που χρειάζονται βοήθεια.
Kατά την κράτηση, οι πελάτες μπορούν να επιλέξουν χωρίς επιβάρυνση θέση δίπλα σε παράθυρο ή στο διάδρομο, και λαμβάνουν αυτόματα την κάρτα επιβίβασης μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.
Η « Premium » καλύπτει τις ανάγκες των πελατών που ταξιδεύουν για επαγγελματικούς λόγους και που επιθυμούν περισσότερες υπηρεσίες και ευελιξία, αποτελεσματικότητα και εξοικονόμηση χρόνου σε πιο προσιτές τιμές. Oι πελάτες της Premium έχουν την επιλογή ανάμεσα σε δύο προϊόντα : την Premium Eco για όσουν αναζητούν μεγαλύτερη ευελιξία και αποτελεσματικότητα στην καλύτερη τιμή και την Premium Business για όσους επιθυμούν περισσότερη άνεση και διακριτικότητα. Οι τιμές της Premium Eco μειώνονται κατά μέσο όρο 20% σε σχέση με εκείνες της Tempo Challenge, και οι τιμές της Premium Business είναι επίσης χαμηλότερες από τις τρέχουσες τιμές της Business.
Όλα τα εισιτήρια «Premium» διατίθενται είτε μετ’επιστροφής είτε με απλή μετάβαση για όλα τα επίπεδα των τιμών της Premium. Τροποποιούνται ή ακυρώνονται χωρίς επιβάρυνση.
Κατά την κράτηση, οι πελάτες της Premium Business μπορούν να επιλέξουν τη θέση τους.
Στο αεροδρόμιο, για τον ελέγχο των εισιτηρίων, όλοι οι πελάτες της Premium επωφελούνται από μία ειδικά αφιερωμένη γι΄αυτούς ζώνη.
Στο αεροσκάφος, ταξιδεύουν στο μπροστινό μέρος και τα γεύματα έχουν αναβαθμιστεί τόσο στην παρουσίασή τους όσο και στο περιεχόμενο. Οι πελάτες της Premium Business απολαμβάνουν ένα μεγαλύτερο κάθισμα με ελεύθερη τη θέση δίπλα τους.
Επιπλέον, ανεξαρτήτως θέσης, όλοι οι επιβάτες συνεχίζουν να κερδίζουν μίλια Flying Blue και επωφελούνται από ένα ευρύ δίκτυο προορισμών και πτήσεων χάρη στο κομβικό αεροδρόμιο Paris - Charles de Gaulle.
aviationnews.gr

Beliebte Posts aus diesem Blog

Το φωνητικό αλφάβητο κατά τον ICAO

A = Alpha B = Bravo C = Charlie D = Delta E = Echo F = Foxtrot G = Golf H = Hotel I = India J = Juliet K = Kilo L = Lima M = Mike N = November O = Oscar P = Papa Q = Quebec R = Romeo S = Sierra T = Tango U = Uniform V = Victor W = Whiskey X = X-Ray Y = Yankee Z = Zulu 1= Wun 2= Too 3= Tree 4= Fow-er 5= Fife 6= Six 7= Seven 8= Ait 9= Nin-er 0= Ze-ro

Ατύχημα στα Μέγαρα

Σήμερα όπως ανακοινωσε το ΓΕΣ, ένα  Piper PA.44-180 Seminole με νηολόγιο SX-BTC (σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες), έκανε ασφαλή αναγκαστική προσγείωση στο αεροδρόμιο των Μεγάρων στις 16:35. Το μικρό δικινητήριο αεροσκάφος παρουσίασε πρόβλημα στο άνοιγμα του κυρίους σκέλους προσγείωσης, με αποτέλεσμα να προσγειωθεί με αυτό ανεβασμένο. Άμεσα επενέβη η ομάδα διάσωσης του στρατιωτικού αεροδρομίου, ενώ οι επιβάτες είναι όλοι καλά στην υγεία τους. Το αεροπλάνο ανήκει στην εταιρεία Global Aviation η οποία δραστηριοποιείται από το 1998 στον αεροπορικό χώρο, χωρίς ποτέ να έχει κάποιο σοβαρό ατύχημα.  AVNews

Ελληνικες αεροπορικες εταιρειες: Hellas Wings [ - closed - ]

H Hellas Wings Ελληνικα Φτερα Ε.Π.Ε. [Κωδικοι - / LJR] ηταν μια θυγατρικη εταιρεια της Athens Aviation Services (με εδρα τη Γλυφαδα, η οποια ειχε δικτυο επιγειας εξυπηρετησης σε 22 ελληνικα αεροδρομια, με δραστηριοτητα στον χωρο απο το 1973) και ιδρυθηκε τελη 1997. Την αδεια εμπορικης εκμεταλλευσης την πηρε στις 04.09.1998, και με βαση αυτη μπορουσε να μεταφερει επιβατες, εμπορευματα και ταχυδρομειο, με το χαρακτηρισμο της εταιρειας σαν εταιρεια aerotaxi. Η εταιρεια προσεφερε τα αεροσκαφη της για μισθωση περιορισμενου χρονου. Καποια στιγμη το 2006 συνδεθηκε λανθασμενα με την Hellas Wings στη Νορβηγια, μιας και αυτη ειναι tour operator (με ελληνα ιδιοκτητη) και οχι αεροπορικη εταιρεια και ουδεποτε ειχε σχεση με την LJR. Τον Μαρτιο του 2000 πηρε την αδεια εκμεταλλευσης για ενα ΒΑe Jetstream 31 (18 pax conf.) για ad hoc charter πτησεις. Το 2002 καταφερε και εκλεισε συμβολαιο αεροδιακομιδης ασθενων που περιελαμβανε και τους Ολυμπιακους Αγωνες της Αθηνας το 2004. Το 2004, μεταξυ 20 Ιουν