Direkt zum Hauptbereich

Δωρεαν πτησεις για business travellers και ελκυστικες τιμες για υπερατλαντικες πτησεις

H British Airways ανακοινώνει μια εξαιρετική προσφορά που απευθύνεται στους business travellers, θέλοντας να τους διευκολύνει στην επαγγελματική τους ζωή και να προσφέρει value for money υπηρεσίες και ανταποδοτικά οφέλη σε αυτούς που επιλέγουν να πετάξουν Club World και First.
Συγκεκριμένα, το εισιτήριο μετ’ επιστροφής στην Club World καμπίνα προς τους παρακάτω προορισμούς των ΗΠΑ διαμορφώνεται ως εξής:
* Νέα Υόρκη, Βοστώνη: από 1.741 ευρώ
* Σικάγο, Φιλαδέλφεια: από 2.048 ευρώ
* Λος Άντζελες, Σαν Φρανσίσκο, Ντάλας: από 2.206 ευρώ
Οι τιμές είναι τελικές, συμπεριλαμβανομένων όλων των φόρων και του τέλους κράτησης μέσω του www.ba.com
Οι ανωτέρω τιμές ισχύουν για ταξίδια που θα πραγματοποιηθούν μέχρι και τις 31 Μαρτίου 2010, ενώ η αγορά του εισιτηρίου πρέπει να ολοκληρωθεί μέχρι τις 15 Νοεμβρίου 2009.
Παράλληλα, μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου 2009, όλα τα παλαιά και νέα μέλη του Executive Club που θα αγοράσουν εισιτήριο Club World ή First θα ανταμειφθούν με έξτρα μίλια, τα οποία θα μπορούν να ανταλλάξουν με δωρεάν πτήσεις. Κάθε εισιτήριο μετ’ επιστροφής στην Club World ή τη First θα ανταμείβεται με ένα εισιτήριο Club Europe ή δύο εισιτήρια οικονομικής θέσης προς το Λονδίνο ή άλλον προορισμό της Μεγ. Βρετανίας. Τρεις πτήσεις μετ’ επιστροφής στην Club Europe ή τη First θα δίνουν το δικαίωμα για μία πτήση Club World προς τις ΗΠΑ ή ενός εισιτηρίου οικονομικής θέσης προς την Άπω Ανατολή ή την Αυστραλία.
Για πρώτη φορά, η προσφορά περιλαμβάνει επίσης την αυτόματη πρόσβαση των κατόχων Μπλε κάρτας στα προνόμια των κατόχων Ασημένιας κάρτας του Executive Club για ένα έτος. Τα μέλη της, μεταξύ άλλων, έχουν πρόσβαση σε 250 lounges ανά τον κόσμο για τους ίδιους και έναν συνταξιδιώτη τους, προτεραιότητα στο check-in και την επιβίβαση στο αεροσκάφος, επιπλέον μίλια σαν bonus και εγγύηση επιβίβασης στην οικονομική καμπίνα ακόμα και αν η πτήση είναι πλήρης. Πρόσφατη έρευνα που διεξήγαγε η YouGov για λογαριασμό της British Airways σε 6.000 Ευρωπαίους πολίτες έδειξε πως πάνω από το ένα τρίτο εργάζεται κατά μέσο όρο 50 ώρες την εβδομάδα. Παράλληλα, σχεδόν οι μισοί (43%) θεωρούν πως η σχέση εργασίας/προσωπικής ζωής δεν είναι ισοσκελισμένη, πράγμα που τους αφήνει βαθύτατα δυσαρεστημένους. Με την προσφορά αυτή, η British Airways προσφέρει την καλύτερη δυνατή υπηρεσία στους business travellers, δίνοντάς τους την ευκαιρία να εκμεταλλευτούν τα μίλια που κερδίζουν, πραγματοποιώντας δωρεάν ταξίδια με την οικογένειά τους ή τους φίλους τους.
Σύμφωνα με άλλη έρευνα του Harvard Business Review, τα επαγγελματικά ταξίδια αποτελούν σημαντικό κομμάτι της ζωής πολλών Ευρωπαίων πολιτών και ζωτικό τμήμα της παγκόσμιας επιχειρηματικότητας και οικονομίας. Το 52% μάλιστα δηλώνει πως εάν περιόριζαν τον αριθμό των ταξιδιών τους, αυτό θα είχε σοβαρό αντίκτυπο στην επιχείρηση και στους ίδιους, ενώ το 87% επισημαίνει πως οι κατά πρόσωπο συναντήσεις είναι βασικό στοιχείο για να επισφραγιστεί μια συμφωνία.
Εν τούτοις, ο χρόνος που αφιερώνεται σε επαγγελματικά ταξίδια μπορεί να έχει αρνητική επίδραση στην οικογενειακή ζωή και στις διαπροσωπικές σχέσεις. Το ένα τέταρτο των ερωτηθέντων απάντησε ότι το κύριο πρόβλημα είναι ότι τους λείπουν η οικογένεια και οι φίλοι στο διάστημα που βρίσκονται μακριά για επαγγελματικές υποθέσεις.
Η κα Φρέντυ Στίερ, Διευθύντρια Ελλάδας και Κύπρου της British Airways, δήλωσε σχετικά: «Η σύγχρονη εποχή επιβάλλει να εργαζόμαστε σκληρά, αλλά ταυτόχρονα υπάρχει η απαίτηση να έχουμε χρόνο για να διαθέσουμε στην οικογένειά μας και την κοινωνική μας ζωή. Η ισορροπία ανάμεσα σε εργασία και προσωπική ζωή δεν είναι πάντα εύκολη υπόθεση. Οι επιχειρήσεις έχουν περιορίσει τα επαγγελματικά ταξίδια, γνωρίζουμε όμως ότι οι προσωπικές συναντήσεις θεωρούνται απαραίτητες για την ανάπτυξη των επιχειρήσεων.
Επιλέγοντας τη British Airways, ο business traveller μπορεί να εργαστεί αποδοτικά, εκμεταλλευόμενος στο έπακρο τα πολύτιμα κονδύλια που διαθέτει η επιχείρησή του στις αεροπορικές μετακινήσεις. Η εξαιρετική αυτή προσφορά τού δίνει τη δυνατότητα να κερδίσει επιπλέον δωρεάν πτήσεις και να τις εκμεταλλευτεί για να πάει διακοπές με τα αγαπημένα του πρόσωπα».


aviationnews.gr

Beliebte Posts aus diesem Blog

Το φωνητικό αλφάβητο κατά τον ICAO

A = Alpha B = Bravo C = Charlie D = Delta E = Echo F = Foxtrot G = Golf H = Hotel I = India J = Juliet K = Kilo L = Lima M = Mike N = November O = Oscar P = Papa Q = Quebec R = Romeo S = Sierra T = Tango U = Uniform V = Victor W = Whiskey X = X-Ray Y = Yankee Z = Zulu 1= Wun 2= Too 3= Tree 4= Fow-er 5= Fife 6= Six 7= Seven 8= Ait 9= Nin-er 0= Ze-ro

Ατύχημα στα Μέγαρα

Σήμερα όπως ανακοινωσε το ΓΕΣ, ένα  Piper PA.44-180 Seminole με νηολόγιο SX-BTC (σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες), έκανε ασφαλή αναγκαστική προσγείωση στο αεροδρόμιο των Μεγάρων στις 16:35. Το μικρό δικινητήριο αεροσκάφος παρουσίασε πρόβλημα στο άνοιγμα του κυρίους σκέλους προσγείωσης, με αποτέλεσμα να προσγειωθεί με αυτό ανεβασμένο. Άμεσα επενέβη η ομάδα διάσωσης του στρατιωτικού αεροδρομίου, ενώ οι επιβάτες είναι όλοι καλά στην υγεία τους. Το αεροπλάνο ανήκει στην εταιρεία Global Aviation η οποία δραστηριοποιείται από το 1998 στον αεροπορικό χώρο, χωρίς ποτέ να έχει κάποιο σοβαρό ατύχημα.  AVNews

Ελληνικες αεροπορικες εταιρειες: Hellas Wings [ - closed - ]

H Hellas Wings Ελληνικα Φτερα Ε.Π.Ε. [Κωδικοι - / LJR] ηταν μια θυγατρικη εταιρεια της Athens Aviation Services (με εδρα τη Γλυφαδα, η οποια ειχε δικτυο επιγειας εξυπηρετησης σε 22 ελληνικα αεροδρομια, με δραστηριοτητα στον χωρο απο το 1973) και ιδρυθηκε τελη 1997. Την αδεια εμπορικης εκμεταλλευσης την πηρε στις 04.09.1998, και με βαση αυτη μπορουσε να μεταφερει επιβατες, εμπορευματα και ταχυδρομειο, με το χαρακτηρισμο της εταιρειας σαν εταιρεια aerotaxi. Η εταιρεια προσεφερε τα αεροσκαφη της για μισθωση περιορισμενου χρονου. Καποια στιγμη το 2006 συνδεθηκε λανθασμενα με την Hellas Wings στη Νορβηγια, μιας και αυτη ειναι tour operator (με ελληνα ιδιοκτητη) και οχι αεροπορικη εταιρεια και ουδεποτε ειχε σχεση με την LJR. Τον Μαρτιο του 2000 πηρε την αδεια εκμεταλλευσης για ενα ΒΑe Jetstream 31 (18 pax conf.) για ad hoc charter πτησεις. Το 2002 καταφερε και εκλεισε συμβολαιο αεροδιακομιδης ασθενων που περιελαμβανε και τους Ολυμπιακους Αγωνες της Αθηνας το 2004. Το 2004, μεταξυ 20 Ιουν