Direkt zum Hauptbereich

H Etihad Airways απο το χειμωνα με επιπλεον πτησεις προς Αθηνα.


Η Etihad Airways, ως μέρος του χειμερινού προγράμματός της 2009 / 2010, θα προσφέρει στους αεροπορικούς ταξιδιώτες μεγαλύτερη επιλογή πτήσεων και βελτιωμένες ανταποκρίσεις. Ιδιαίτερη έμφαση δίνεται στη νέα πτήση στην πόλη Χάιντεραμπαντ της Ινδίας και στις επιπλέον πτήσεις προς Αθήνα, Κωνσταντινούπολη, Βυρηττό, Κάιρο και Κατμαντού.

Από τα πιο σημαντικά σημεία του νέου αυτού προγράμματος, είναι η αύξηση των πτήσεων της Etihad προς τη Μεσόγειο και συγκεκριμένα προς Αθήνα και Κωνσταντινούπολη. Οι πτήσεις προς την ελληνική πρωτεύουσα θα αυξηθούν από τρεις σε πέντε την εβδομάδα από την 1η Νοεμβρίου 2009, ενώ θα διεξάγονται καθημερινά από την 1η Ιανουαρίου 2010, παρέχοντας έτσι ακόμα περισσότερες επιλογές πτήσεων στο συνεχώς αυξανόμενο ενδιαφέρον των Ελλήνων ταξιδιωτών που κινούνται από και προς το Aμπου Ντάμπι και ακόμα περισσότερες εβδομαδιαίες πτήσεις με ανταπόκριση προς τη Μελβούρνη και το Σύδνεϋ. Οι πτήσεις προς Κωνσταντινούπολη θα αυξηθούν σε πέντε την εβδομάδα από την 1η Νοεμβρίου 2009.

Το νέο χειμερινό πρόγραμμα πτήσεων ξεκινάει την Κυριακή 25 Οκτωβρίου και μέχρι τον Ιανουάριο 2010 θα είναι σχεδόν 15 τοις εκατό πιο διευρυμένο από το αντίστοιχο περυσινό, με 950 προγραμματισμένες πτήσεις κάθε εβδομάδα. Οι νέες πτήσεις προς Χάιντεραμπαντ από το Νοέμβριο 2009 καθώς και για Σικάγο και Κέηπ Τάουν, αποτελούν τα πιο πρόσφατα δρομολόγια του δικτύου της Etihad Airways.

O
James Hogan, Γενικός Διευθυντής της Etihad Airways, δήλωσε: “Το χειμερινό πρόγραμμα 2009 / 2010 επιβεβαιώνει την δέσμευσή μας στο να παρέχουμε μεγαλύτερο εύρος προορισμών στο παγκόσμιο δίκτυο των πτήσεων της Etihad Airways. Η αυξημένη συχνότητα των πτήσεων θα παρέχει στους ταξιδιώτες ακόμα περισσότερες επιλογές από και προς το Aμπου Ντάμπι, καθώς και καλύτερη σύνδεση με τους υπόλοιπους προορισμούς του δικτύου μας”.

Η Etihad Airways θα παραλάβει τρία ολοκαίνουρια Α320 αεροσκάφη κατά τη διάρκεια της χειμερινής περιόδου, τα οποία θα υποστηρίξουν την αύξηση των δρομολογίων προς τους κοντινούς προορισμούς στην Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή και την Ασία.

Ο κ. Hogan προσέθεσε:
“Η αύξηση του στόλου της Etihad αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της ανάπτυξης του δικτύου της εταιρείας και τα νέα αεροσκάφη Α320 στενής ατράκτου, τα οποία θα παραδοθούν τον χειμώνα, θα αξιοποιηθούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο”.

Το δίκτυο της Etihad σε Μέση Ανατολή και Β. Αφρική, θα ενισχυθεί με επιπλέον πτήσεις από το Aμπου Ντάμπι προς τη Βυρηττό, με 18 πτήσεις την εβδομάδα από 14 και προς το Κάιρο με 10 πτήσεις την εβδομάδα από 7, ξεκινώντας από την 1η Ιανουαρίου 2010.

Το πρόγραμμα πτήσεων της Etihad για την Ασία θα ενδυναμωθεί με την αύξηση του αριθμού των πτήσεων προς το Κατμαντού, από 4 πτήσεις την εβδομάδα σε καθημερινές, σε μια προσπάθεια να αποκτήσει ακόμα περισσότερες επιλογές πτήσεων το Ευρωπαϊκό ταξιδιωτικό κοινό.


πηγη: traveldailynews.gr

Beliebte Posts aus diesem Blog

Το φωνητικό αλφάβητο κατά τον ICAO

A = Alpha B = Bravo C = Charlie D = Delta E = Echo F = Foxtrot G = Golf H = Hotel I = India J = Juliet K = Kilo L = Lima M = Mike N = November O = Oscar P = Papa Q = Quebec R = Romeo S = Sierra T = Tango U = Uniform V = Victor W = Whiskey X = X-Ray Y = Yankee Z = Zulu 1= Wun 2= Too 3= Tree 4= Fow-er 5= Fife 6= Six 7= Seven 8= Ait 9= Nin-er 0= Ze-ro

Ατύχημα στα Μέγαρα

Σήμερα όπως ανακοινωσε το ΓΕΣ, ένα  Piper PA.44-180 Seminole με νηολόγιο SX-BTC (σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες), έκανε ασφαλή αναγκαστική προσγείωση στο αεροδρόμιο των Μεγάρων στις 16:35. Το μικρό δικινητήριο αεροσκάφος παρουσίασε πρόβλημα στο άνοιγμα του κυρίους σκέλους προσγείωσης, με αποτέλεσμα να προσγειωθεί με αυτό ανεβασμένο. Άμεσα επενέβη η ομάδα διάσωσης του στρατιωτικού αεροδρομίου, ενώ οι επιβάτες είναι όλοι καλά στην υγεία τους. Το αεροπλάνο ανήκει στην εταιρεία Global Aviation η οποία δραστηριοποιείται από το 1998 στον αεροπορικό χώρο, χωρίς ποτέ να έχει κάποιο σοβαρό ατύχημα.  AVNews

Ελληνικες αεροπορικες εταιρειες: Hellas Wings [ - closed - ]

H Hellas Wings Ελληνικα Φτερα Ε.Π.Ε. [Κωδικοι - / LJR] ηταν μια θυγατρικη εταιρεια της Athens Aviation Services (με εδρα τη Γλυφαδα, η οποια ειχε δικτυο επιγειας εξυπηρετησης σε 22 ελληνικα αεροδρομια, με δραστηριοτητα στον χωρο απο το 1973) και ιδρυθηκε τελη 1997. Την αδεια εμπορικης εκμεταλλευσης την πηρε στις 04.09.1998, και με βαση αυτη μπορουσε να μεταφερει επιβατες, εμπορευματα και ταχυδρομειο, με το χαρακτηρισμο της εταιρειας σαν εταιρεια aerotaxi. Η εταιρεια προσεφερε τα αεροσκαφη της για μισθωση περιορισμενου χρονου. Καποια στιγμη το 2006 συνδεθηκε λανθασμενα με την Hellas Wings στη Νορβηγια, μιας και αυτη ειναι tour operator (με ελληνα ιδιοκτητη) και οχι αεροπορικη εταιρεια και ουδεποτε ειχε σχεση με την LJR. Τον Μαρτιο του 2000 πηρε την αδεια εκμεταλλευσης για ενα ΒΑe Jetstream 31 (18 pax conf.) για ad hoc charter πτησεις. Το 2002 καταφερε και εκλεισε συμβολαιο αεροδιακομιδης ασθενων που περιελαμβανε και τους Ολυμπιακους Αγωνες της Αθηνας το 2004. Το 2004, μεταξυ 20 Ιουν